Cloud Computing

De aici începe performanța adevărată

Virtualizare

Virtualizarea poate îmbunătăți semnificativ eficiența, elibera spațiu și reduce costurile – fără a sacrifica performanța, securitatea sau investițiile existente


Costurile finale depind de a avea o infrastructură mereu disponibilă și elastică. Nu doar astăzi - IT-ul trebuie să poată fi scalat pentru a răspunde provocărilor datorate progresului tehnologiei și noilor cerințe ale afacerilor. Te vom ajuta să construiești un nor privat, adaptabil pe care afacerea ta se va putea baza mereu, indiferent de cât de mult s-ar dezvolta.

Virtualizare

Containere

Containere

Transformă modul în care livrezi aplicațiile prin intermediul containerelor


Industria a depășit momentul în care aplicațiile autonome și izolate erau suficiente. Noile sarcini de lucru depind de aplicații interconnectate – țesute împreună pentru a servi cerințe specifice de afarceri, dar care pot fi ușor descompuse și recompuse. Containerele păstrează aplicațiile și componentele acestora de execuție împreună prin combinarea aplicațiilor izolate de mici dimensiuni cu o metodă de implementare bazată pe imagini. Containerele introduc autonomie aplicațiilor prin împachetarea lor împreuna cu bibliotecile de care depind. Astfel se evită conflictele dintre aplicațiile care altfel ar depinde de componentele cheie a sistemului de operare gazdă. Containerele nu conțin un sistem de operare, ceea ce le face mai rapide și mai agile decât mașinile virtuale.

Nor Privat

Construiește și gestionează un nor privat în funcție de condițiile impuse de tine


Te putem ajuta să abordezi toate nevoile de virtualizare și cloud:

  • Flexibilitate
  • Securitate
  • Alegere și interoperabilitate

  • Acoperire eterogenă
  • Management integrat al ciclului de viață
  • Înaltă performanță

Serviciile noastre îți permit să construieșt și să gestionezi un nor deschis care poate servi drept rampă spre o infrastructură extrem de scalabilă, asemenea unui nor public.

Nor Privat

Nor Public

Nor Public

Permiteți-ne să te ajutăm să analizezi avantajele de a trece infrastructura ta într-un nor public


Mutarea unora sau a tuturor aplicațiilor într-un nor public poate reprezenta o provocare. Din punct de vedere tehnic trebuie să asiguri că lucrurile sunt integrate corespunzător, funcționale și în siguranță pe când din punct de vedere financiar ai nevoie de un echilibru între beneficii și costuri. Ne-am îmbunătățit aptitudinile în această arie și avem experiența necesară pentru a identifica rapid când norul public reprezintă o soluție potrivită.